Kan du godt lide at vinterbade? I denne artikel kan du se nogle eksempler på hvad du har brug for efter du er kommet op af det kolde vand. 

En god kop kaffe

Noget varmt at drikke

Det er altid lækkert at få lidt varmt at drikke, når man lige har fået sig en dukkert i det kolde vand. Det giver en god kontrast mellem den indre varme og det kolde ydre, som der kan føles meget godt. 

Med en espresso opskrift eller en tepose kan du hurtigt lave noget varmt at drikke derhjemme og tage det med, næste gang du skal ud og have dig en dukkert. Det er en god ide at hælde dette varme vand i en termokande, så det rigtig kan holde sig varmt til du har brug for det. 

Is og vinter

Håndklæder og det basale

Du skal naturligvis også lige huske alt det basale, hvis du gerne vil ud at vinterbade. Håndklædet er nok noget af det vigtigste, som du absolut ikke må glemme. 

Du kan eventuelt lade bilen køre og have varmen på, imens du render ned og får dig en dukkert. På den måde er håndklædet også dejligt varmt når du snor det om dig. Og der er snart ikke noget bedre end et dejligt varmt håndklæde, når ens krop fryser. 

Overvej derudover også hvor langt du render ud, når du vinterbader. Undervurder endelig ikke faren ved at få krampe ude i vandet. Og tag eventuelt svømmevinger med hvis du tvivler på dine egne svømmeegenskaber.