Der er en friskhed og en fornemmelse af overskud, når vi taler om vinterbadning. Badeture forbindes ofte med sommer og varme, så derfor er det også modigt og enormt friskt, at du begiver dig ud i koldt vand udenfor sommersæsonen.

Der er mange gode ting ved vinterbadning, så har du muligheden, kan det kun være en frisk start på dagen. Dog kan det være utrolig svært at blive motiveret til at vinterbade. Der er heldigvis nogle metoder til at finde motivationen frem helt fra morgenstunden af.

Start morgenen godt ud

Hvis du skal have lyst til at vinterbade, skal dagen være god helt fra morgenstunden af. På den måde bliver det nemmere at finde overskuddet frem til at komme afsted.

Vi kender det alle sammen. Det er motivationen, som er sværest at finde frem. Starter du dagen ud på bedste vis, vil du allerede være i godt humør fra morgenstunden af. Det kan være, at du bliver frisk af en kop kaffe og lækker morgenmad.

bro

Det kan også være, at du skal sætte dig ned og lytte til musik for at komme godt i gang med dagen. Er du i en stor familie, skal du måske stå op en halv time før alle andre, for at få den ro, som er medvirkende til dit overskud resten af dagen. Den halve time er med til, at du roligt kan gå rundt i huset, måske høre morgenradio og nyde din kop kaffe i rolige omgivelser.

Få en god nattesøvn, så du vågner op glad

Nattesøvnen er altafgørende for dit humør og overskud i løbet af dagen. Det er tydeligt at mærke, hvis du ikke har sovet godt, for det vil ofte gå ud over arbejdsindsatsen på arbejdet og overskuddet til familien, når du kommer hjem.

Med god grund. Du har ikke fået en god nattesøvn. En god nattesøvn kræver også en god seng. Her kommer kontinentalsengen ind i billedet. Sengen har tre lag, som medvirker til en høj grad af komfort, og så er dens udtryk også flot at have stående.

Du kan finde en anmeldelse af Venus continental, der netop er en type af kontinentalsengen, som er anbefalet. En kontinentalseng har i de tre lag en boxmadras nederst, derefter en springmadras ovenpå og til sidst ses en topmadras øverst. Med en seng som denne, er der rig mulighed for at få en god nattesøvn og dermed finde overskuddet frem til at vinterbade.

Husk på hvorfor du vinterbader

Det kan nogle morgener virke meningsløst, især hvis overskuddet ikke er der. På disse morgener er det vigtigt at huske dig selv på, hvorfor du vinterbader.

En grund kan være, at det styrker dit immunforsvar, hvilket kan medføre til færre sygedage. Derudover påvirker det dit humør samt kulden vil forøge din forbrænding. Dette er blot nogle af fordelene ved vinterbadning.

Det er disse fordele, som du skal minde dig selv om, når du en morgen står op uden overskuddet til vinterbadning. Med grundene i mente, en god seng og en rolig morgen, vil det medføre et større overskud til vinterbadning. God fornøjelse.