frossen sø under sne

Julen er hjerternes fest, og i den populære højtid er især medmenneskelighed, kærlighed og familiehygge i fokus. 

Det betyder dog ikke, at man skal underkende værdien af at få en rigtig god gave, måske endda én, man ikke engang havde ønsket sig, men som man ender med at blive virkelig glad for. 

Som vinterbader er der også et par ting, man godt kunne bruge, hvis man ikke har dem – eller alternativt i bedre kvalitet, hvis man allerede skulle være ejer af dem. 

Så her kommer et par ting, man som vinterbader kan krydse fingre for, der gemmer sig bag julegavepapiret. For selvom man ikke skulle tro det, er der faktisk mange ting, man kan give til vinterbaderen.

mange gaver

Bæredygtigt udstyr

Jordkloden er ved at brænde sammen, fordi mennesker verden over sviner den til med endeløs forurening og brutalt ødelægger naturen. 

Derfor er én af de allerbedste ting, en vinterbader kan ønske sig, faktisk bæredygtigt udstyr til det kolde gys. 

Badebukser, tøfler, tøj og alt det andet, man kan få brug for, bør alt sammen være bæredygtigt, så man kan nyde sine badeture med fuldkommen ren samvittighed. 

De bæredygtige produkter kan gemme sig under træet eller i arbejdspladsens gavekurve, der næsten altid indeholder et hav af gode sager. 

Uanset, hvor tingene skjuler sig, vil det uden tvivl være én af de bedste gaver, vinterbaderen kan håbe på for sig selv og moder jord. 

ung kvinde

En badekåbe af kvalitet

En anden god ting, de fleste vinterbadere nok ville sætte pris på at få i julegave, er en badekåbe af god kvalitet. 

For mange vinterbadere er det de iskolde meter hen mod vandet, der er de absolut sværeste, især for begynderne eller dem, der generelt er kuldskære. 

På den korte, men kolde distance er en dejlig, blød og varm badekåbe alfa og omega, og desto bedre kvalitet, desto bedre helhedsoplevelse. 

Efter badningen kan man så skynde sig at hoppe i den igen, hvis man gerne vil hurtigt tilbage i varmen og undgå at blive alt for forfrossen. 

Hvis man bader sammen med andre, vil de helt sikkert også beundre den superlækre badekåbe, der holder én varm.