Mange kender til det gamle udsagn “Der findes ikke dårligt vejr. Kun dårlig påklædning”. Dette er noget, der er blevet sagt, siden man har været barn. Ofte bliver undskyldningen for ikke at være udenfor baseret på at vejret er dårligt, det regner, det er koldt. Mange går glip af den fantastiske natur omkring dem, fordi de venter på at vejret er perfekt til dem. Dette behøver ikke at være situationen. Det gælder bare om at finde den perfekte påklædning, som egner sig til situationen. Derfor hvis det regner, så gælder det bare om at få fat i noget dejligt regntøj.  

Vinterpåklædning 

En kold vinter er ikke noget nyt i Danmark, alligevel er der mange, som ikke har den korrekte påklædning og derfor ikke bevæger sig meget udenfor i de køgelige vintermåneder. I disse måneder gælder det om at få fat i en god tyk jakke, som kan holde overkroppen varm. Få fat i nogle tykke bukser eller lange underbukser, som kan holde dine ben varme. Derudover er det også en idé at få fat i noget varmere fodtøj, så du undgår at få kolde fødder. Handsker, halstørklæde og hue kan også være en god idé.  

Dog kan det være, at du måske er en af dem, som også nyder vinterbadning. Hvis dette er situationen, så er en badedragt, eller bikini måske også nødvendigt. Når du er færdig med vinterbadningen, er det vigtigt at du får varmet din krop op igen, så du ikke bliver syg. Her kan du bruge din dejlig tykke vinter jakke.  

Sommerpåklædning  

Sommeren i Danmark er igennem de sidste par år, blevet varmere. Mange nyder godt af det. Her er det vigtigt at du er let påklædt, så du ikke bliver for varm, da dette kan gøre dig syg. Men du skal være opmærksom på solens uv-stråler, så når du ikke har meget tøj på, så brug solcreme og forhold dig i skyggen, hvis det er muligt.  

Selvom sommeren er blevet varmere, så undgår man ikke den danske sommerregn. Nogle dage er det let støvregn, andre dage oplever man meget regn. Dette gør at mange bliver indenfor, men dette er slet ikke nødvendigt. Hvis du får fat i regntøj og gummistøvler eller bare vandtætte sko, så kan du nemt nyde en dag udenfor. Det kan faktisk være meget hyggeligt at gå en tur i den smukke natur, mens det regner.