Små hunde med tynd eller meget lidt pels, fryser meget mere end store hunde. Små hunde kan nemt få brug for tøj til hunde. Store hunde med et godt pelslag og som får den rette kost og motion har sjældent brug for at få tøj på.

BACK ON TRACK REGNDÆKKEN UDEN FÓR er til brug i det tidlige efterår og om foråret.

Vind og vejr er ikke kun træls for de tobenede

Efterårets blæsende kulde og regnvåde dage er ikke kun træls for mennesker. En gennem våd pels kan tage mange timer om at tørre. En våd pels i blæsevejr kan blive en meget kold omgang for selv den sejeste lille hund.

Vinterens kulde rammer heller ikke kun mennesker. Kulden går også gennem marv og ben hos de firbenede. Er det rigtigt koldt kan det godt være at selv en stor hund, med en ordentlig pels, kan få brug for en hundefrakke. Små hunde med fin pels har helt sikkert brug for en hundefrakke.

Det tidlige forår kan stadig være koldt, specielt hvis I går tur tidligt om morgenen eller sidst på dagen. De solrige timer snyder os til at tro at det er blevet varmt, længe før det er et faktum. Små hunde har stadig brug for hundefrakke eller hundejakke.

Hunde der bliver klippet har brug for frakker

Hunde der bliver klippet har også brug for hundefrakke. Ofte har de faktisk brug for mere end en. Den første tid efter klipning fryser de rigtigt meget og har brug for en meget tyk hundefrakke. Derefter kan man skifte over til en almindelig hundefrakke og til sidst måske nøjes med en hundejakke eller et regnslag.

Frakke, jakke eller regnslag

Om der er brug for frakke, jakke eller regnslag afhænger dels af årstiden, men også af selve hunden. Tidligt efterår og sen sommer kan som regel klares med et regnslag. Om det skal være med eller uden for må afvejes med temperaturen. Sent efterår og tidligt forår kan som regel klares med en hundejakke. Kold vinter, så er det frem med en rigtig hundefrakke. Hvis hunden er meget kuldskær må man afpasse tøjet efter hundens behov, frem for vejret.