Har du en ven i gruppen, der engang har hoppet i noget koldt vand? Så har du med garanti hørt ham/hende sige: Vinterbadning er faktisk virkelig sundt for kroppen. Og noget tyder ret så entydigt på, at din ven/veninde har ret. 

Kroppen har godt at det nedkølende vand. Ligesom aktiviteten i soveværelset er det dog kun sundt, hvis man har lyst til at hoppe på hovedet ned i vandet. Er lysten der ikke, kan det være nok så sundt at være udfordrende og modig nok til at hoppe i det kolde vand. 

Nu siger vi så, at lysten faktisk er der. I så fald skal intet bremse dig. Du skal i stedet lade dig udfolde den side, som søger din opmærksomhed. 

Par

Udforsk jeres naturlige sider og lyster derhjemme

I parforholdet ikke bare kan, men vil alle par møde en pludselig væg. Den seksuelle akt er pludselig ikke så spændende og sjov, som den engang var. 

Her kan I gøre mange forskellige ting for at genfinde jeres spændende og sjove sexliv. I kunne f.eks. undersøge, hvad et OBSESSIVE IMPERIA BABYDOLL SÆT er. Faktisk er det ikke nødvendigvis indkøbet af nyt legetøj til soveværelset, der sparker gang i jeres sexliv. 

Men samtalen er i gang og starter på en sjov og underholdende måde. Derfra kan I så bestemme, om I skal svømme længere ud i det kolde vand og faktisk investere i noget legetøj eller ej. 

Æstetik

Hop på hovedet i det kolde vand 

Alle forhold oplever en periode, hvor sexlivet kommer i baggrunden. Som den store og modige vinterbader, du er, skal du gøre brug af dine erfaringer fra det kolde vand. Eller nærmere fra badebroen med synet ned i det kolde vand. 

Du ved, at flere tanker gør hoppet mere og mere umuligt. Når først du springer, er der ikke meget andet at gøre, end at forholde dig til den situation, du nu står i.