Mangler du en behåret ven, som vil med ud og bade om vinteren? Hunde siges at være menneskets bedste ven. Der findes nemlig mange forskellige racer, som passer til forskellige familier og deres behov. Derfor kan du her læse om to hunderacer, som kan holde dig ved selskab i det kolde vand.

Den aktivitetsglade hyrdehund

En australian shepherd er en meget aktivitetsglad hunderace, som ikke bare vil sidde hjemme på sofaen. Derfor vil en australian shepherd gerne med ud i alt slags vejr. Hvis du har det på samme måde, kan det være, at denne hunderace er noget for dig. Så kan I sammen tage en tur i det kolde vand. Denne hunderace kræver meget motion, og den passer derfor perfekt ind i en aktiv familie.

Den vinderglade slædehund

En husky er en vinterglad slædehund, som sagtens kan klare lidt kulde. Derfor kan en husky også sagtens være en følgesvend, når vinterbadesæsonen begynder. Denne slædehund lader sig ikke skræmme af sne og is, og er derfor også en god kandidat som partner til vinterbadningen. En husky er også en hund, som kræver meget motion. Derfor falder den også bedst ind i en familie, som er aktiv hele året rundt.