Så er der snart ferie igen, og det betyder at børnene har fri fra skole. I en hverdag med lektier, skolehjemsamtaler og madpakker, er det ikke altid at der er tid til at komme hinanden ved. Så er det godt der er ferierne til at være rigtigt sammen som familie, men hvad skal man lave? 

Der er en masse spændende ting som du kan lave med dit barn i den kommende vinter, så I kan allerede begynde at planlægge det nu. Selvom COVID-19 har sat en kæp i hjulet for mange rejser udenbys, er det absolut ikke ensbetydende med at man ikke kan komme lidt ud i skoleferierne. 

Kom ud i det blå

Har du og dine børn været spærret for meget inde under lock-down, og trænger I til at komme ud og strække benene? Det er der rig mulighed for. Den danske natur har en masse at byde på, også selvom det er koldt. 

Pak jer godt ind, tag en termokande med kakao under armen og kom ud i de danske skove. Man kan også tage en tur på stranden, og for de modige og garvede kan man endda forsøge sig med lidt vinterbadning. Det er herligt at mærke den friske luft i ens lunger. 

Desuden kan jeres børn også få brændt godt med krudt af, så der er tid til afslappet hygge når i vender trætte hjem igen. 

Hygge derhjemme

Når man så kommer hjem igen, er der ikke noget bedre end en hyggelig stund med familien i stuen. Man kan spille et spil, se en film eller måske tage del i børnenes leg med deres nye julegaver. 

Er børnenes julegaverne ikke købt endnu, kan du nå det endnu. Find gode julegaveideer her. På den måde kan man få afrundet en god dag, hvor man både er kommet ud og fået noget frisk luft, samt haft en masse dejlig kvalitetstid med ungerne. Det er noget som vi allesammen kan gå og savne i hverdagen, så det er bare med at nyde det når det er der. Der skal ikke meget til for at skabe hygge, så gør noget godt for dig selv og familien og nyd vinteren.