Det er sundt at få det kolde skyl fra vinterbadningen og man får det også godt når man har mærket gyset og kroppens chok, men ligesom kroppen har godt af at mærke kulden så skal den hurtig varmes op igen for at undgå sygdom og værre. 

Spørgsmålet falder jo så hurtigt, hvordan man skal varme kroppen op? Det kan du blive klogere på, hvis du læser med her.

Opskriften på en god hyggeaften

Hygge er oftest kendetegnet ved roligt, varmt nærvær som man oftest kender det fra de drømmebilleder man har om hytten ved de norske skibakker med den varme pejs, et blødt tæppe og en skøn kop kakao med skumfiduser, flødeskum og alt hvad hjertet kan begære. 

Skal man nærme sig dette i den almindelige hverdag her i Danmark så kan man let finde daglige bud på ting der kan realisere denne drøm. Den varme kakao er begyndelsen, og er man til lidt sundere alternativer kan man sagtens tage en sød kop te i stedet. Stadig kan man sætte sig under det gode tæppe og slappe af med kæresten, nyde en god film og gøre det hele til en form for date med nogle nemme retter som for eksempel tapas eller noget andet som er medgørlig og ikke til fare for sofaen og tæpperne.

Mens drømmen byder på lyden af den rare pejs, så kan man alternativt vælge enten at smide god musik på, nyde hinandens selskab med noget god musik eller med en fantastisk film.

Lige lidt varmere

Man kan let øge temperaturen lidt ekstra derhjemme og gøre det hele til en super hed eftermiddag og aften. Her har man investeret i alt fra massageolier, måske noget legetøj og noget frækt undertøj. Føler man, at man har svært ved at komme på den lange liste af ting til en hed aften, så læs mere her.

At ty til den intime varme er god måde at få pulsen op og blodet til at cirkulere så varmen spredes hurtigere og mens man samtidig mærker varmen fra sin partner. Dette er en meget effekt og fornuftig måde at gøre det på.